Badere kan året rundt tjekke temperaturen på nettet

Hele verden kan året rundt
følge Ålbæks badevand

Nu kan hele verden året rundt følge badevandets temperatur i de blå bølger – og luftens temperatur – ved populære Ålbæk præcis midt imellem Frederikshavn og Skagen på Toppen af Danmark.

Med ThermITs digitale, bæredygtige og trådløse temperaturovervågning, som mest anvendes i forbindelse med fødevarer og medicin, er det nu muligt døgnet rundt og året rundt på internettet at følge temperaturen lige nu både i vandet og i luften ved havnen i Ålbæk og flere andre steder i landet.

- Vores system måler meget præcist temperaturen i luften og i vandet i inderhavnen, og der kommer nye målinger en gang i timen. Alle kan på computeren, iPaden eller smartphonen lokke sig på vores side med badevand https://badevand.thermit.dk/ og tjekke om luften og vandet er passende til en dukkert eller en tur på havnen, fortæller medejer og logistikchef hos ThermIT fra Hjørring.

Sponsorer og vinterbadere i skøn forening.

Ålbæks fine strande og badevand er et af områdets store trækplastre, og derfor er temperaturen selvfølgelig meget interessant og et tilbagevende samtale-emne året rundt.

- Mange har interesse i at kende og reklamere med aktuelle temperaturer, og det kan man med vores system. Mulighederne er mange som for eksempel ved havnekontoret, turistkontoret, udlejningsbureauer, forretninger, restauranter, hoteller, feriecentre, foreninger og andre, der med fordel kan reklamere på deres hjemmesider, sociale medier og andre steder og måske på den måde tiltrække flere gæster.

Vinterbaderne har et beskedent klubhus uden varme.

Bag den nye måling og offentliggørelse af temperaturen i badevandet og luften ved havnen i Ålbæk står i et frugtbart samarbejde leverandøren ThermIT og de lokale sponsorer Nordisk Event og Ålbæk Sommerhus Service.

– Vi er rigtig glade for deres initiativ, og vi håber, at det kan være med til at lokke flere gæster til Ålbæk hele året rundt. I vinterbadeklubben har vi plads til flere også selv om vores beskedne lille klubhus uden indlagt strøm og varme ikke har plads til så mange ad gangen, lyder det fra vinterbadeklubben under Ålbæk Idrætsforening.

Alle kan se temperaturerne på hjemmesiden: https://badevand.thermit.dk/ og følge badevandets og luftens temperatur.