Temperaturovervågning supermarked

Trådløs temperatur logning af køle- og frysemontre, køle- og fryserum, containere, håndkøbsmedicin og varemodtagelse

Temperaturovervågning og logning

Supermarked og købmandsforretning

Er du chefen i dit supermarked eller i en købmandsforretning, eller har du en anden retailbutik med temperatur-følsomme varer, så er ThermIT den rette løsning for dig.

Du skal bruge et GSM eller WiFi modul (Gateway) for, at data fra sensorerne kan blive sendt til vores Cloud server, (det sker default én gang i timen). Du skal også bruge et antal sensorer afhængig af, hvor mange køle- frysebokse, der skal overvåges.

Hvis du har køle/frysesrum i baglokalet, og hvis du har containere udenfor forretningen så skal du bruge en signal repeater og nogle bæredygtige sensorer med ekstra lang antenne.

En butik på op til 5000 – 6000 kvadratmeter og op til 32 trådløse temperatur sensorer klares fint med et GSM modul. Hvis du har et lager i bagbutikken, eller en udendørs container, så får du brug for at anvende en repeater, der forstærker de trådløse temperatur-sensores signaler til GSM modulet.

Start pakke
Ost og ThermIT
Osteafdelingen
Isfryseren

Impuls-kølere

Med sensorrør kan ThermITs bæredygtige trådløse sensorer fint placeres diskret blandt dine varer, så du får målt den reelle temperatur lige dér, hvor varerne er – se det lille rør på billederne til venstre.

Impulskøleren med kødvarer.

Dokumentation
af varemodtagelse
(køl og frost)

For at dokumentere temperaturer i forbindelse med modtagelse af køle- og frostvarer fra leverandørerne, så kan du med fordel anvende ThermITs WiFi+ One logger.

Enheden har et indstikningsspyd, som sættes i den vare, der skal måles. Du venter 10 sekunder og trykker herefter på knappen til måling. Du kan nu vælge én ud af 25 foruddefinerede tekster, og temperaturen-aflæsningen gemmes på serveren og dokumenteres automatisk med en rapport, som gemmes fem år på Cloud serveren.

Single Temperature Measurement logger
Digital temperatur registrering ved vare modtagelse