Forhandlere af ThermITs produkter

Vore dygtige og kompetente forhandlere er klar til at hjælpe dig, og du er meget velkommen til at kontakte en af dem og få en snak om en løsning til dig

Vibocold A/S

Danmarks største sortiment af kommercielle plug-in køle- og frysemøbler Kompetent rådgivning, landsdækkende service, fleksibel finansiering og unikke koncepter - Kort sagt værdiskabende løsninger, der styrker vores kunder. Vibocold A/S, De professionelles partner siden 1983.

Mail.: [email protected]
Telefon +45 87 50 34 37

ACX til thermit site

Anticimex A/S

Anticimex er et internationalt servicefirma, som hjælper private og virksomheder med at skabe et sundt og sikkert indendørsmiljø for mennesker. Vi hjælper vores kunder med bæredygtig og moderne kontrol inden for skadedyrsbekæmpelse og fødevaresikkerhed.

Mail: [email protected]
Telefon.: (+45)
69 15 17 44

kjærs entreprise logo

Kjær's Enterpriseplus A/S

Vi har hele paletten!
Du kan trykt ringe til os, hvis du står og skal i gang med en opgave, som du ikke lige selv kan klare. Vi har kendskab til mange forskellige faggrupper, og har mange gode samarbejdspartnere.
Så giv os et kald, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Mail.: [email protected]
Telefon.: +45 70 22 04 03

Screen Shot 10-30-20 at 11.33 PM

Artic Group

Arctic Group A/S er specialiseret samhandelspartner for offentlige og private virksomheder på vore primære markeder i Grønland, Island og på Færøerne. Gennem salgsselskabet Arctic Import A/S rådgiver og leverer vi kolonialvarer til købmænd, restauranter og skibe samt et bredt sortiment af dagligvarer og udvalgsvarer til offentlige og private virksomheder.

Mail.: [email protected]
Telefon.: (+45) 96 32 19 00

Bronnum

Brønnum

Oluf Brønnum & Co blev grundlagt i 1874 af Oluf Brønnum som Danmarks specialforretning inden for køkken, porcelæn, serveringsartikler, glas og bestik. I dag er firmaet Danmarks ældste i branchen med næsten 140 års erfaring og er stadig familieejet.

Mail.: [email protected]
Telefon +45 4488 8400

viessmann-logo

Scandinavian Cooling Solutions

Viessmann har overtaget Scandinavian Cooling Solutions ApS, og bliver ledende aktør indenfor kommerciel køl og frys i Danmark.

Mail.: [email protected]
Telefon.: +45 4566 2128