Temperaturovervågning til Køkken

Trådløs temperaturovervågning af kølere og frysere
samt produktion af madvarer og varemodtagelse

Trådløs temperatur- overvågning og logning

Hvis du er ansvarlig for Egenkontrol og Fødevaresikkerhed i dit køkken, så kan du med fordel anvende ThermITs digitale trådløse temperatur-overvågning og logningssystem.

Det eneste du behøver er Et antal digitale trådløse sensorer svarende til det antal af enheder, som du gerne vil have overvåget, og så et GSM gateway modul for at sende data fra sensorerne til Cloud serveren, så kan du tilgå dine data på internettet, uanset hvor du befinder dig.

Du kan opsætte advarsler på hver sensor og til hver bruger, der kan leveres via MAIL, SMS eller som Notifikation på vores Mobile App.

Startpakke
WiFi cooldown temperature logger

Blæstkøler
- mad produktion

Er du ansvarlig for at skulle dokumentere temperaturer ved nedkøling af fødevarer efter tilberedelse, så kan du med fordel anvende ThermITs WiFi+Cool enhed. Kræver Lokalt WiFi netværk. 

En WiFi enhed, som logger temperaturen for hvert 15. minut og automatisk danner et dokument med den loggede temperatur efter tre timer, eller hvis temperaturen kommer under 8°C inden. Du får besked på MAIL, SMS eller som Notifikation, når nedkølingen er slut, og om den er OK eller ikke, 

En indstikningssensor tilsluttes enheden 

  • Indstik sensoren i den fødevare der skal nedkøles.
  • Tryk på startknappen (temperaturen vises i dispayet).
  • Du kan nu vælge mellem op til 25 forskellige egne tekster til dokumentationen.
 
kitchen-concept

Enkeltmålinger
med dokumentation
og logning

Med WiFi+One enheden og en indstikningssensor kan du let og elegant dokumentere temperaturen i blandt andet det varme mad i din buffet, eller du kan dokumentere kernetemperatur i pølser og andet fastfood, der skal serveres. 

Indstik sensoren i det produkt du vil dokumenter temperaturen på

  • Vent 10 sekunder.
  • Tryk på knappen for måling. 
  • Hvis temperaturen er OK, kan du nu vælge en ud af 25 egne definerede tekster. 

 

Der dannes nu et dokument med den målte temperatur på serveren, og denne gemmes i op til fem år. Du kan til enhver tid finde dokumentet og udskrive dette til fødevare myndighederne.

Single Temperature Measurement logger