Forhandlere og kunder i hele verden

ThermIT har kunder i 11 forskellige lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, New Zealand, Island, Grønland, Færøerne, Forenede Arabiske Emirater, Qatar og Mauritius.

Hvad siger kunderne

Udtalelser

Referencer

Vi har valgt at samarbejde med ThermIT, da fødevaresikkerhed naturligvis har aller største prioritet hos os. Gæsternes ve og vel er altafgørende, og derfor er det vigtigt for os, at vi nøje kan følge temperaturen i vores kølerum og fryserum, også de timer vi ikke er på job. Vi får en notifikation, så snart der er den mindste uregelmæssighed i de temperaturer, forskrifterne angiver. Dette gør, at vi lynhurtigt kan reagere og dermed undgå, at fødevarer bliver dårlige. At vi samtidig kan nå at redde råvarer for rigtig mange penge gør, at samarbejdet med ThermIT er den rigtige beslutning for os
Ole Søndergård
Bone's Frederikshavn/Hjørring
Spirit Air Cargo CPH Lufthavn anvender ThermITs temperatur logger i alle vores Warehouse. Dette gælder både i opbevarings fryse- og kølerum samt Warehouse-området generelt. Spirit Air Cargo har været trofast kunde hos ThermIT siden primo 2018. Spirit Air Cargo anvender ligeledes ThermITs automatiske kontrol/kalibrerings metode en gang årligt for kontrol og dokumentation af sensorernes stabilitet ved hjælp af DANAK akkrediteret sensor. Det er blot en af de funktioner i ThermIT løsningen, som sparer os for mange penge ved ikke at skulle have ekstern hjælp udefra for at kontrolmåle sensorerne.
Britta Laursen
Spirit Air Cargo
Det giver os sikkerhed og sparet arbejde at bruge ThermITs produkter i vores frost og kølerum. ThermIT er altid til rådighed med god service.
Henrik Blohm
Danish Crown Foods
dagli-brugsen
Jeg er rigtig glad for at bruge ThermITs trådløse temperaturovervågning i Dagli'brugsen i Hou. Med deres smarte og meget enkle system har jeg mulighed for på min smartphone og computer at følge temperaturen ved fødevarer på køl og frys. Hvis temperaturen kommer uden for det fastsatte og lovmæssige, får jeg en advarsel på sms, så jeg kan nå at reagere, før det er for sent. Samtidig foretager og gemmer systemet alle målinger til brug for fødevaremyndighedernes kontrolbesøg. For os og for kundernes skyld er det meget vigtigt at have styr på fødevaresikkerheden, og det føler jeg, at vi har med ThermITs temperaturovervågning i butikken.
Jens Møller Poulsen
Dagli´Brugsen, Hou

Uffe Nielsens tre restauranter