Om ThermIT

Læs mere om vores firma, vores værdier
og mød holdet bag ThermIT

ThermIT satser på

at gøre digital temperaturovervågning så nemt og automatiseret som muligt. Som en bonus er det med ThermIT muligt at spare strøm ved at optimere temperaturerne i kølere og frysere, når de overvåges. ThermIT logger og gemmer temperaturerne automatisk 24/7

Vores vision

som dansk virksomhed at være førende indenfor digital trådløs temperaturovervågning nationalt og internationalt. Vi arbejder blandt andet via genbrug af store dele af vores produkter hele tiden med respekt for miljøet i erkendelse af, at verden er i forandring, og at bæredygtighed er nøgleordet for en god fremtid.

Vi ønsker at hjælpe kunderne med blandt andet at øge fødevaresikkerheden og dermed mindske madspild, at spare på strømforbruget gennem korrekte temperaturer ved fødevarer, at frigive varme hænder ved digitalt at erstatte manuelle rutineopgaver og at øge patientsikkerheden ved at overvåge og alarmere ved udsving i temperaturen ved følsom medicin

ThermIT vil i alle dele af vores virke inspirere og motivere kunder, forhandlere og andre partnerskaber til at arbejde med at styrke det globale samarbejde for bæredygtig udvikling.

Ideen bag ThermIT

Ivan Lindgren Hansen og Jørgen Jensen (tidligere ejer) opfandt konceptet bag ThermIT på vej hjem fra et kundebesøg ved et stort olieselskab. De havde under besøget haft en samtale om, at mange tankstationer får bøder, da de ikke har tid og personale til at overvåge og dokumentere butikkernes kølere og frysere.

De to havde allerede leveret et ERP system til benzin-branchen og så derfor en mulighed for at hjælpe deres kunder med et system til temperaturovervågning.

 • Efter fem minutter var ideen på plads:
 • Løsningen skulle være trådløs og skulle ikke kræve vedligeholdelse.
 • Det skulle være nemt for kunden selv at installere.
 • Det skulle ikke være nødvendigt at installere lokalt software.
 • Data skulle kunne tilgås gennem web browser og være tilgængeligt 24/7 i op til fem år.

Ivan og hans daværende kollega, softwareingeniør Kenneth F. Christensen, udviklede konceptet og begyndte gradvist at forme det produkt, som i dag er et meget anerkendt under navnet ThermIT.

ThermIT fortsætter med at udvikle deres produkt med nye modems, kraftigere sensorer, og ny moderne Cloud baseret software og hardware indenfor IoT teknologi.

Vores historie

 • 2019 - Overtagelse af ejerandele i ThermIT ApS
  ThermIT skifter ejerskab. Team-Lindgren ApS som er et familieejet selskab, som ejes af Ivan Lindgren Hansen, Steffen Lindgren Hansen og Jeanette Lindgren Hansen har købt de tidligere ejer af ThermIT ud af selskabet, så ThermIT ApS er nu ejet 100% af Team-Lindgren ApS. ThermIT er samtidigt flyttet til en ny adresse, og Ivan Lindgren Hansen er ny direktør og Steffen Lindgren Hansen er fortsat lager og logistik chef.
  January, 1, 2019
 • 2018 - Forhandler i Dubai
  ThermIT har etableret forhandleraftale med TSSC, DUBAI. (Kitchen and Laundry Equipment Trading LLC). De er blevet primær forhandler i De Forenede Arabiske Emirater. Aftalen bygger på at oparbejde et kendskab og salg af ThermITs produkter i Dubai, hvor der skal bygges en masse nye hoteller frem mod Verdens Eksportudstilling i 2020. (World Export exhibition 2020).
  2018
 • 2013 - ViboCold som forhandler
  ThermIT har forsøgt at finde forhandlere i Denmark, som er blandt de førende totalleverandører af kommercielle køle- og frysemøbler, og det er Vibocold. Derfor var det naturligt at lave en forhandleraftale med ViboCold, så de kunne sælge ThermITs produkter som en del af deres sortiment, og dermed tilbyde deres kunder et temperaturovervågningssystem til kølere og frysere.
  2013
 • 2013 - Oluf Brønnum & Co A/S
  ThermIT har lavet forhandleraftale med Oluf Brønnum & Co A / S. Køkken, kantine og kommerciel køkken leverandør. Denne aftale betyder at ThermIT bliver præsenteret af mere end 30 salgspersoner som besøger kunder i hele Danmark, som er ThermITs målgruppe.
  2013
 • 2012 - ThermIT og Anticimex
  ThermIT laver aftale med Anticimex i Norden om at sælge ThermITs produkter som et supplement til deres allerede eksisterende skadedyrs og fødevaresikkerheds program. Aftalen gælder for Danmark, Norge, Sverige og Finland. Mere end 300 kunder har fået ThermITs system i Norge og Sverige.
  2012
 • 2009 -ThermIT bliver grundlagt
  ThermIT ApS blev etableret i 2009 i Hjørring, Danmark. Den første komplette løsning som bestod af et “GSM Modem” og “Trådløse Sensorer,” blev lanceret i July 2009. Udviklingen af det trådløse temperaturovervågningssystem og den tilhørende web-portal startede 2 år tidligere. Det første system blev laceret i sommeren 2009, og kun på det Danske marked. Der gik ikke lang tid før tankstationer og andre kunder sprang til, heriblandt Lalandia i Billund, Tulip Inventoriet, og et par apoteker i Danmark.
  2009

Vores bæredygtige målsætning er dokumenteret

Her kan du læse og downloade vores bæredygtighedsprofil og læse om vores definerede værdier og målsætninger