ThermIT letter købmandens travle hverdag

SPAR købmanden er glad...

Dennis Bak er glad for kunderne og sin travle hverdag som købmand i SPAR, Nordens Allé 14, i Hjørring, og nu har moderne teknologi fra Hjørring-virksomheden ThermIT lettet nogle af hans rutineopgaver, så der bliver endnu mere tid til kunderne.

Den 38-årige købmand fra Tårs er en både lidt gammeldags og meget moderne købmand, som helst vil være i butikken hele tiden og helst have en finger på pulsen overalt.

"ThermIT systemet giver med overvågning døgnet rundt mig en god sikkerhed, for jeg får advarsel via sms eller mail, hvis et køleskab står af om natten. Med ThermIT har jeg også godkendt automatisk, digital dokumentation til brug for fødevarekontrollen, og jeg slipper for arbejdet med den manuelle aflæsning og registrering"

Dennis Bak har med ThermITs automatiske aflæsning og logning fået mere tid til kunderne.

Undgå store tab af fødevarer

Dennis anvender blandt andet ThermITs digitale trådløse temperaturovervågning for at mindske madspild, spare på strøm og som sikkerhed mod tab af fødevarer, hvis en køle- eller fryseenhed går i stykker. Varehuschefen kender fra kolleger eksempler på, at butikker har måtte kassere varer for rigtig store beløb efter nedbrud i køler og fryser

"Jeg har investeret i ThermITs trådløse temperaturovervågning for at øge fødevaresikkerheden, for at mindske madspild og for at kunne spare på strømmen ved at indstille meget præcise temperaturer i køle- og fryseenheder"

– Jeg har vagten tre ud af fire weekender og er her helst hver søndag, når der skal bestilles varer. Sådan har jeg det bedst med, og det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har tillid til medarbejderne. Slet ikke for de er dygtige, og flere af dem har været her rigtig længe. Jeg kan bare godt lide at være i butikken, fortæller købmanden.

Han har været selvstændig købmand i SPAR på Nordens Allé siden 2013 og blev allerede som 23-årig udnævnt til butikschef i en lokal Lidl-butik.

– Jeg synes, det er dejligt at være selvstændig, og jeg er havnet på min rigtige hylde. Jeg er meget glad for at være købmand og nyder den gode kontakt med kunderne. Jeg fornemmer også, at kunderne sætter pris på den gode, personlige service, som vi yder her i butikken. Vi har rigtig mange stamkunder, og personalet får mange roser for den gode service.

I forbindelse med Corona-udfordringerne gav købmanden kunderne mulighed for at bestille og hente varer.

– De kan ringe, skrive sms eller e-maile, og så pakker vi varerne og går ud og sætter det ind i deres bil. Betalingen foretager de med Mobile Pay. Den ordning får vi mange roser for, og vi har sågar haft kunder, der har bagt boller og kage til os for at sige tak for god service.

Der er med ham selv 10 ansatte i butikken, som holder åbent alle ugens dage fra 7-21. Kundegrundlaget er stort med butikken centralt placeret i et stort boligområde lige overfor Lundergaardhallen i Hjørrings vestby.

-SPAR er med i Dagrofa-kæden, og derfor har Dennis Bak adgang til at føre varer fra kædens store sortiment, som også blandt andre MENY er en del af. 

– Selv om vi er med i SPAR-kæden, er vi alligevel lidt anderledes og meget selvstændige. Vi bestemmer selv sortimentet, som jeg hele tiden forsøger at tilpasse kundernes ønsker og efterspørgsel. Vi har til konkurrencedygtige priser rigtig mange varer lige fra bake-off rundstykker til morgen, Skagen-sild til frokost, kød fra SPARs dygtige slagter til aften og bland-selv-slik til aftenhygge.

– Vores vinafdeling samt øl- og vand er rigtig stor med et bredt udvalg, og vores frugt- og grøntafdeling høster vi mange roser for. Derudover har vi stort set alt til store og små, til kæledyr, tips og lotto, indlevering og udlevering af pakker fra GLS og Post Nord og så videre, fortæller Dennis Bak.

SPAR Købmanden i Hjørring udvider løbende det store sortiment og meget gerne med mange lokalt producerede varer som for eksempel honning, økologiske æg, håndværksoste og sågar lokalt dyrkede juletræer.

ThermITs logistikchef Steffen Lindgren Hansen forklarer købmand Dennis Bak, hvordan systemet fungerer på ThermIT Mobile Appen.

Installationen
er enkel og nem

ThermITs system overvåger diskret døgnet rundt.
Digital sensor i impulskøleren
ThermITs logistikchef Steffen Lindgren Hansen installerer trådløs temperaturovervågning med den digitale sensor.