Uffe Nielsen anbefaler ThermITs digitale sensorløsning

ThermIT overvåger
temperaturer Hos Uffe

Den kendte restauratør, kok og organisationsmand Uffe Nielsen anvender ThermITs bæredygtige trådløse temperaturovervågning i sine restauranter.

Det er “Hos Uffe Teatercaféen” i Hjørring samt “Café Vognporten” på Børglum Kloster og “Restaurant Den Gamle Smedie” på Børglum Bakke.

"Det er fantastisk dejligt at arbejde med. Det er enkelt for os, for nu skal vi ikke koncentrere os om manuelt at skrive de her temperaturer ned hele tiden"

Uffe Nielsen: Der er også penge at spare, for vi bruger mindre strøm og mindsker madspild.

Uffe Nielsen siger...

ThermITs enkle system overvåger med en smart sensor placeret i køleskab eller fryser temperaturen døgnet rundt og sender data videre til en placering ude på cloud serveren, så der hos os ikke er brug for software til lagring.

Hvis temperaturen kommer uden for det ønskede, sender systemet automatisk en advarsel via sms eller mail, så vi kan nå at flytte dyre fødevarer i sikkerhed, hvis et køleskab eller en fryser er holdt op med at virke.

"Desuden har vi jo opdaget, at det sparer os penge, fordi nogle gange, når vi er kommet hjem privat, får vi en sms om, at vi ikke har lukket køkkenets køle- og frysedøre ordentligt. Så må vi afsted igen. Det har sparet os for rigtig mange penge, at vi har kunnet nå at redde fødevarer for store beløb"

"ThermIT sparer selvfølgelig også noget tid for os, for vi skal ikke rende rundt og tjekke de her temperaturer hele tiden. Vi følger det løbende på et Dash Board på vores tablet, som vi har stående fremme, og på den måde er det nemt for os at holde øje med temperaturerne"

"De unge mennesker, vi har ansat, kan jo godt lide det her moderne elektronik fra ThermIT, og så er det lige pludseligt også sjovt at lave temperaturovervågning"

"Der er også strøm at spare ved, at vi har den her elektroniske styring, for så kan vi jo styre vores temperaturer meget bedre. Vi kan spare på energien, når vi med meget præcise målinger fra ThermITs system får justeret vores temperaturer, så det passer"

Uffe Nielsen, restauratør, kok, formand kokkelandsholdet og medlem af kokkenes verdensorganisation WACS.