ThermIT arbejder også
hos Bone´s Frederikshavn

Bone´s Restaurant i Havnegade i Frederikshavn er en af mange spisesteder med ThermITs trådløse temperaturovervågning, der blandt andet øger fødevaresikkerheden, mindsker madspild og giver mulighed for at spare strøm med de rigtige temperaturer i køle- og fryseskabe.

Daglig leder af Bone´s i Frederikshavn, Daniel Mejer Kristensen, er glad for systemet, der letter personales travle hverdag med automatisk aflæsning og logning i forbindelse med den lovpligtige temperaturmåling, hvor der opbevares fødevarer.

"Vi har heldigvis rigtig mange glade gæster i restauranten, og med automatisk temperaturovervågning får vi mere tid til det, vi allerhelst vil; nemlig at yde den bedste service og servere den bedste mad til gæsterne, siger Daniel Mejer Kristensen"

Daniel Mejer Kristensen
Daglig leder af Bone´s i Frederikshavn, Daniel Mejer Kristensen, er glad for ThermITs trådløse temperaturovervågning.

Ole Søndergård, forklarer:

Medejer af Bone´s i Frederikshavn, Ole Søndergård, forklarer:

– Vi har valgt at samarbejde med ThermIT, da fødevaresikkerhed naturligvis har allerstørste prioritet hos os. Gæsternes ve og vel er altafgørende, og derfor er det vigtigt for os, at vi nøje kan følge temperaturen i vores kølerum og fryserum, også de timer, vi ikke er på job.

– Vi får en advarsel på sms og mail, så snart der er den mindste uregelmæssighed i de temperaturer, reglerne angiver. Det betyder, at vi lynhurtigt kan reagere og dermed undgår vi, at fødevarer bliver dårlige på grund af forkerte temperaturer. At vi samtidig kan nå at redde råvarer for rigtig mange penge gør, at samarbejdet med ThermIT er den rigtige beslutning for os.

Restaurant gæster
Resstauranten har sikker fødevareopbevaring inden servering