Egenkontrol er blevet meget nemmere

I dag er der stor fokus på fødevaresikkerhed, og som en konsekvens heraf er mange virksomheder pålagt en omfattende egenkontrol. Der skal blandt andet foretages en daglig aflæsning af temperaturer i frysere, kølediske, køleskabe, kølerum med videre, og de aflæste målinger skal dokumenteres på særlige aflæsningsark. Med ThermIT bliver denne del af egenkontrollen væsentligt nemmere, idet alle temperaturer automatisk aflæses og det er med fuld elektronisk dokumentation. De loggede data kan løbende og til hver en tid udskrives fra systemet. Det sparer tid hos kunden, og tid er jo penge.

Undgå den sure smiley

Konsekvensen af manglende egenkontrol kan være en sur smiley eller i værste fald en stor bøde. Det er stadig virksomhedens eget ansvar at foretage en korrekt egenkontrol, og ThermIT er værktøjet, der gør de manuelle rutiner med pen og papir meget nemmere og sikrer korrekt egenkontrol..

Undgå energitab

I forbindelse med en manuel aflæsning af temperaturen kan det være nødvendigt at åbne den pågældende køleenhed. Dermed sker der et energitab. Det undgår man med ThermIT, som desuden giver et bedre overblik over den konstante temperatur. Den er ofte lavere end nødvendigt og skaber dermed et større elforbrug og en større elregning.

Udsnit af forhandlere:

ThermIT ApS  .  Sct. Cathrine Vej 21  .  9800 Hjørring  .  70 26 66 62  .  CVR: 31063914  .  salg@thermit.dk