Elektronisk overvågning af badevandet

Elektronisk overvågning af badevandet

ThermITs trådløse temperaturovervågning, som blandt meget andet anvendes til at højne fødevaresikkerheden, måler og leverer nu elektronisk døgnet rundt også temperaturen på Limfjordens badevand i Havnebadet midt i Aalborg.

 

- Vi har testet det af i et års tid og leverer nu som det første sted i Danmark offentligt tilgængelige badevandstemperaturer fra Havnebadet i Aalborg. Vores system måler og viser temperaturen hver eneste time 24-7. Men følg selv med på hjemmesiden thermit.dk, fortæller salgschef hos ThermIT, Ivan Lindgren Hansen...

Læs mere

Apotek ved rundetårn har styr på temperaturen

Lige ved siden af Rundetårn, midt i København, overvåger det moderne, trådløse system fra ThermIT temperaturene i køleskabe og rum hos et af hovedstadens ældste apoteker, Vaisenhus Apotek.

 

Medicin kræver som fødevarer opbevaring ved de rigtige temperaturer, og hvis det bliver for varmt, kan virkningen af medicin ødelægges.

ThermITs trådløse temperaturovervågning sender automatisk døgnet rundt en alarm via mail eller sms, hvis temperaturen af den ene eller anden årsag bliver for høj. Et køleskab kan jo holde op med at fungere, og så må indholdet måske kasseres, hvilket kan være en stor udskrivning...

Læs mere

Ikast Apotek: ThermIT er et smart system

På Ikast Apotek overvåges temperaturen ved den ofte følsomme medicin af den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT, og det gør hverdagen meget nemmere.

 

- Vi har i åbningstiden hele tiden en computer åben med oversigt over alle målestederne, så vi kan følge med i, om temperaturerne er i orden i køleskabe, i robotten og i lokalerne, fortæller farmaceut Mette Damsgaard, som i det daglige følger temperaturen nøje.

 

Læs mere

Kvalitet er nøgleordet hos Børkop Gårdbutik

Lidt uden for Børkop mellem Vejle og Fredericia driver Mesterslagteren Peter Lorentzen en meget spændende gårdbutik med et bredt sortiment af lækre varer, og kunderne strømmer til fra nær og fjern.

Kvalitet er nøgleordet i Børkop Gårdbutik, som derfor også har stort fokus på fødevaresikkerhed. Af samme grund har butikken døgnet rundt automatisk overvågning af temperaturerne ved fødevarerne med et smart system produceret af ThermIT og leveret af Vibocold.

 

Læs mere

Køleskabe og frysere sladrer om temperatur

Lars Esbjerg - Kok Med Kul På - er meget kvalitetsbevidst og har stort fokus på fødevaresikkerhed, og med så stor en produktion er det vigtigt med nogle effektive og enkle redskaber også for at spare arbejdsgange, sikre manuelle rutiner og spare penge på strøm, da temperaturerne i køl og frys med systemet kan justeres meget præcist til det nødvendige.

- Jeg har fået installeret den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT, som døgnet rundt overvåger temperaturen i køleskabe og frysere, og systemet gemmer al data til dokumentation overfor fødevarekontrollen.

 

Læs mere

Køleskabe og frysere sladrer om temperatur

Plejecenter Bøgely i Løgstør tester over to måneder på cirka 20 forskellige enheder moderne teknik, og det frigiver hos personalet tid fra kontrolrutiner til mere omsorg for beboerne.

Det nordjyske firma ThermIT i Hjørring står for testningen af trådløs temperaturovervågning af køle og fryseskabe, som dermed er med til at skabe sikkerhed for, at beboernes mad opbevares ved de rigtige temperaturer.

 

 

Læs mere

Der holdes øje med temperaturen hos Slagter Friis

På dejlige Falkoner Allé på Frederiksberg ligger Slagter Friis. En forretning, hvor tradition, nytænkning og moderne teknik, går op i en højere enhed – med et resultat, der ikke er til at tage fejl af.

Slagter Friis er en moderne slagterforretning, der bygger på stolte traditioner med mørt og smagfuldt kød og et stort udvalg af hjemmelavede slagtervarer, supper og tilbehør.

 

 

Læs mere

Q8 i Ullerup har det hele - også ThermIT

Q8 Autoservice på Avnbølvej i Ullerup nær Sønderborg er en meget alsidig forretning med salg af benzin og diesel – og et bredt udvalg af kioskvarer lige fra Dansk Spil over is til en hurtig gaveide - og så er der med den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT naturligvis styr på temperaturen ved fødevarerne.

På adressen finder man også det lokale AutoMester Værksted, hvor indehaveren Henrik Ohlsen har travlt med salg af biler.

Her, lige ud til landevejen mellem Sønderborg og Aabenraa, er også en spændende Qvik To Go butik med mulighed for at forkæle sig selv med lidt sødt eller et sundt måltid, som serveres med garanti for god kvalitet.

 

 

Læs mere

GuldBageren i Glamsbjerg først med ThermIT

GuldBageren i Glamsbjerg var den første bager på Fyn med drive-in og er først  i GuldBager-kæden med den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT

Bagermester Henrik Johansen, der sammen med fruen Hanne med stor succes driver GuldBageren i Glamsbjerg, har altid været en fremsynet forretningsmand blandt andet ved i 2006 at blive den første bager på Fyn med drive-in.

Nu viser parret igen vejen for kollegerne med indførelse af den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT. Dette enkle system registrerer og gemmer alle data og sender automatisk en alarm på sms og mail, hvis temperaturen ved de fristende kager og andet bagværk bliver for høj.
- Det er rigtig smart, siger Hanne Johansen.

 

 

Læs mere

Masser af lækkerier på Nordsøen Oceanarium

Det spændende Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder på et væld af oplevelser for store og små, og så er der naturligvis masser af fisk på menuen hos de forskellige spisesteder på stedet.

- Vi vil gerne give vore mange gæster både i det daglige og i forbindelse med konferencer og arrangementer er god oplevelse med at spise lækkerier fra det store hav, som er lige uden for døren her i Hirtshals. Derfor serverer vi gerne mange forskellige slags fisk, og for at højne fødevaresikkerheden har vi installeret den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT til at holde styr på temperaturen ved fisk og andre retter, som gæsterne nyder sammen med den flotte udsigt.

Det fortæller køkkenchef Ole Kjærsgaard Nielsen, som også er arrangementschef på Nordsøen Oceanarium.

 

Læs mere

Taars Bageri er blevet moderne med ThermIT-systemet

Taars Bageri i Nordjylland er et populært, spændende og moderne bageri, som hele tiden er frisk med nye produkter og ideer for at servicere nuværende kunder og for at trække nye til.

Bageriet er nu for alvor blevet moderne med trådløs temperaturovervågning fra ThermIT, som bagermester Knud Holm selv udtrykker det.

- Stiger temperaturen i vor køl eller frys kommer der en mail og sms fra ThermIT, som samler alle data og gemmer dem til vores egenkontrol. Vi kan så også prale med at være det første bageri med dette meget smarte system, fortæller bagermesteren.

 

Læs mere

Apoteket leverer også medicin til skibe og landmænd

- Vi har i køleskabene ofte dyr medicin for rigtig mange penge, og hvis for eksempel et køleskab svigter, kan det koste dyrt. Det har vi prøvet tidligere, og det blev meget dyrt for os. Forsikringsselskaberne er meget oppe på mærkerne og stiller stadig højere grad til overvågning, også når det gælder temperaturer i køleskabene, så det har allerede været en god investering at få den trådløse temperaturovervågning. Systemet fra ThermIT er også en nemt at arbejde med, og det er billigt i drift, fortæller  apoteker i Hirtshals og Sindal, Jette Møller Andersen.

 

Læs mere

Moderne teknik gør hverdagen nemmere på apoteket

- Det er supernemt at arbejde med, og det er også et kvalitetsstempel overfor kunderne, at vi har garanteret styr på temperaturen, og prismæssigt er det meget tilgængeligt. Den trådløse temperaturovervågning har gjort hverdagen meget nemmere for os, fortæller apotekeren i Hurup i Thy, Nina Yde Søndergaard.

Hun har 12 ansatte på apoteket i Hurup, som dækker et geografisk meget stort område.

- Vi er det, man kalder et landapotek med en stor veterinærafdeling, da vi leverer medicin til dyrlæger og til en del landmænd i et meget stort område.

 

Læs mere

Servicestationer tjener på at spare på energien

Hos servicestationen TANk kai dige bach på Klausdalsbrovej i Herlev spares der på energiforbruget, og kostbare, manuelle arbejdsgange erstattes af elektroniske hjælpemidler. Samtidig er der også en tillægsgevinst i form af øget fødevaresikkerhed.

- Vi har installeret trådløs temperaturovervågning i alle køle- og fryseskabe med små sensorer, der via et hovedmodul sender data til logning, og hvis et køleskab eller en fryser står af eller ikke holder den aftalte temperatur, får jeg tilsendt en alarm via sms eller mail fra ThermIT Aps i Hjørring, der laver dette fine og meget enkle system, fortæller Morten Hansen, som ejer den store servicestationen i Herlev.

 

Læs mere

Blod fra nordjyder og københavnere overvåges

 

Måleudstyr fra ThermIT overvåger, at temperaturen er den rigtige i klimakasserne med blod fra nordjyder. Blodprøverne transporteres i klimakasser med elektronisk styring fra Vibocold, og de i alt 15 biler leverer prøverne til analyse på sygehusene i Hjørring, Frederikshavn, Thisted og Aalborg Syd.

- Jeg har gjort det til en vane hver morgen at logge mig på systemet og tjekke, at alt er, som det skal være. Det er nemt for mig at holde øje med, og det er meget præcist og stabilt, fortæller kørselsleder Jacob Lohse, Region Nordjylland.

Også i Storkøbenhavn benyttes den trådløse temperaturovervågning fra ThermIT i Hjørring, når Københavns Praktiserende Lægers Laboratorium afhenter blodprøver hos de praktiserende læger.

 

Læs mere

Apoteker i Hundige og Ishøj har styr på temperaturen

- Det trådløse overvågningssystem fra ThermIT har kørt fint hos os i et par år nu. Tidligere skulle vi manuelt selv skrive alle temperaturer ned på papir, og det var et stort og omfattende arbejde, så nu kan vi bruge kræfterne til at servicere kunderne, fortæller faramceut Frank Andersen.

Han er meget glad for det trådløse system til at overvågne temperaturen.

- Det er et godt redskab for os i det daglige arbejde. Vi får lagret al den dokumentation, som vi har brug for i vores egenkontrol over for myndighederne, og vi får en alarm på sms eller mail, hvis temperaturen falder uden for det forventelige.

 

Læs mere

Fødevarekontrollen roser ThermIT i Ballerup

Han har i den store butik i alt installeret otte sensorer, som via et hovedmodul sender data om temperaturer til en server hos ThermIT. Freddy Rasmussen kan på sin egen computer logge sig på systemet og følge temperaturen og udskrive dokumentation til brug for fødevarekontrollen.

- Den seneste, der var her fra fødevarekontrollen, var helt oppe i skyerne, da han så, hvor effektivt og nemt, ThermIT virker. Jeg kunne lynhurtigt udskrive dokumentationen til ham, og så var han tilfreds og klar med en meget glad smiley. Han sagde, at han ville anbefale det til mange andre.

 

Læs mere

Servicestation i Fuglebjerg sparer energi og penge

-  Den trådløse temperaturovervågning med ThermIT-systemet er smaddernemt at arbejde med. Vi skal ikke selv rundt og skrive tal ned i et skema. Vi har i alle frysere installeret de små praktiske sensorer, som via et modem sender data om temperaturen. Det har betydet, at jeg hele tiden er sikker på at have den rigtige temperatur, og hvis en fryser skulle gå i stykker, får jeg straks en alarm på sms eller mail og kan dermed nå at redde indholdet i fryseren, fortæller Trine Dyrlund, som også bestyrer de to Uno X tankanlæg i Fuglebjerg.

 

Læs mere

Hovden Badehotel i Norge er glad for ThermIT

Den trådløse temperaturovervågning har forenklet den daglige rutine med manuelle målinger, og det er en stor hjælp. Der er nu minimal risiko for, at vi misser målinger, og al dokumentation lagres jo. Systemet er blevet taget godt imod af de ansatte, som ikke føler sig stressede over at skulle huske at lave de manuelle målinger af temperaturen, fortæller Torvald Gautland, der er daglig leder af Hovden Badeland A/S.

Personalet er meget glad for enkeltheden i systemet.

 

Læs mere

EUC Nord har stor glæde af ThermIT

ThermIT’s trådløse temperaturovervågning har gjort det meget nemmere at være ansvarlig for fødevaresikkerheden og egenkontrollen på undervisningscentret EUC Nords Mad & Servicelinjen i Hjørring.

- Vi har haft den trådløse temperaturovervågning siden efteråret 2012, og vi har allerede flere gange reddet indholdet i en fryser i forbindelse med strømsvigt. Jeg har fået alarmen derhjemme og har nået at få gang i fryseren igen, inden kødet blev ødelagt. Det giver en god tryghed at have denne overvågning, fortæller indkøber Pia Byrdal Pedersen.

 

Læs mere

ThermIT arbejder på mægtige Gothia Towers

ThermIT’s trådløse system til temperaturovervågning hjælper også køkkenpersonalet på det mægtige hotel Gothia Towers i Göteborgs centrum med at højne fødevaresikkerheden og med at sikre dokumentation til egenkontrol.

I Finland, Norge og Sverige forhandles ThermIT’s system fra Hjørring i Danmark af Anticimix, som markedsfører den trådløse temperaturkontrol under navnet Webax Temp. Anticimex er en stor europæisk servicevirksomhed, der rådgiver om fødevaresikkerhed og skadedyrssikring.

Det er Anticimex, der har installeret systemet hos køkkenchef Krister Dahl på Gothia Towers, der er bygget som to sammenhængende tårne.

 

Læs mere

Svaneapoteket i Hjørring sparer tid

- Vi søgte efter en mere moderne og mindre arbejdskrævende løsning på logning af temperaturerne i apoteket, og kom i den forbindelse på sporet af ThermIT, fortæller apoteker Henrik Lintner, Svaneapoteket i Hjørring.

 

Læs mere

Kangamiut Seafood A/S undgik alvorligt problem

- Vi benytter ThermIT løsningen i vores serverrum efter tidligere at have haft problemer med, at vores kølesystem satte ud. Det er en lille smart løsning af noget, der nemt kunne være blevet et alvorligt problem for vores virksomhed...

 

Læs mere

Sygehus-kiosken i Hjørring har styr på fødevarerne

- Vi sælger blandt andet sandwich, mælkeprodukter og andre fødevarer, hvor det er vigtigt med den rigtige temperatur. Vi har også is i fryseren, og alle steder handler det om at kunne være sikker på, at vi altid har den rigtige temperatur, fortæller Jeanette Hansen fra Sygehuskiosken i Hjørring.

 

Læs mere

Agidon sparede 30 procent på elregningen

Med ThermIT opdagede vi hurtigt, at temperaturen var rigelig lav på nogle tidspunkter. Den kraftige nedkøling belastede elregningen meget. Derfor fik vi justeret vores køleanlæg, så det kun kølede efter forholdene. Dette har betydet, at vi nu er nede på at bruge cirka 85.000 KWh og sparer dermed næsten 30 procent på vores elregning, oplyser den IT-ansvarlige.

 

Læs mere

 

 

Udsnit af forhandlere:

ThermIT ApS  .  Sct. Cathrine Vej 21  .  9800 Hjørring  .  70 26 66 62  .  CVR: 31063914  .  salg@thermit.dk